Rikkomuksen ilmoittaminen
Sovelluksen turvallinen käyttö Suojataksesi henkilöllisyyttäsi, varmista, ettet anna lomakkeella tai liittämissäsi liitteissä sellaisia tietoja, jotka voivat paljastaa suoraan tai välillisesti henkilöllisyytesi. Tarkista, onko internet-yhteytesi turvallinen ja käyttämäsi selain näyttää lukko-kuvaketta. Tehdessäsi ilmoitusta tai käyttäessäsi ilmoituskanavan postilaatikkoa,käytä vain yksityistä laitetta ja turvallista verkkoympäristöä. Ilmoituskanavaan ei tallenneta IP-osoitetta, josta verkkosivustoa käytetään. Ilmoituskanavassa käytetään vain väliaikaisia istuntokohtaisia evästeitä turvallisuussyistä. Ilmoituksen ja tämän palvelun kautta annettujen tietojen suojelemiseksi käytetään korkean tason salausta. Postilaatikkosi Sinulle ilmoitetaan ilmoituksesi tilasta, mukaan lukien niiden vastaanottamisen kuittaus, ja annetaan palautetta postilaatikkosi kautta. Voit kirjautua sisään käyttämällä käyttäjänimeä ja salasanaa, jotka luodaan ja näytetään tämän prosessin lopussa.Tallenna ne itsellesi, sillä emme pysty palauttamaan tai muuttamaan niitä. Tehdessäsi ilmoituksen nimettömänä tarkista säännöllisesti postilaatikkosi, sillä emme pysty ilmoittamaan sinulle, kun lähetämme uusia viestejä postilaatikkoosi. Antaessasi ilmoituksen yhteydessä yhteystiedot, voit erikseen ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset. Tietojen käsittely Organisaatio on toimitettujen henkilötietojen rekisterinpitäjä.
Yksityiskohdat
Toimitettuja henkilötietoja säilytetään ja käsitellään organisaation käytäntöjen mukaisesti ja voimassa olevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Ilmoituksen käsittelyä varten henkilötiedot ja tiedot ovat ainoastaan ilmoituksen käsittelijän tiedossa. Ilmiantokanavan teknisellä toimittajalla, Trusty AG:n nimetyllä henkilöstöllä on pääsy tietokantaan yksinomaan teknisen ylläpidon tarkoitusta varten. Tarvittaessa henkilötietoja ja tietoja voidaan luovuttaa poliisille ja/tai muille täytäntöönpano- tai sääntelyviranomaisille. Sovellus, sen verkkosivut sekä tietokanta ylläpidetään Trusty AG:n, Bösch 82, 6331 Hünenberg, Zug, Sveitsi toimesta. Tietokanta on salattu ja isännöity virtuaalipalvelimilla EU:ssa.
Ilmoituksen käsittelemiseksi anna mahdollisimman paljon tietoa asiasta. Pakolliset kysymykset on merkitty tähdellä. Vapaavalintaisiin kenttiin voit antaa haluamiasi tietoja tai voit ohittaa nämä kentät.
Tapahtumassa mukana olevat henkilöt
Koko nimi

Asema

Organisaatio

Onko tapahtumalle todistajia?
Koko nimi

Asema

Organisaatio

Oletko ilmoittanut tapahtuneesta jollekulle muulle taholle?
Kenelle ja milloin?
Koko nimi

Asema

Organisaatio

Päivämäärä

Ennen liitteiden liittämistä tarkista tiedostojesi metatiedot, jotka voisivat paljastaa henkilöllisyytesi. Jos haluat lähettää useita asiakirjoja, valitse useita asiakirjoja pitämällä Control-näppäintä painettuna ja klikkaamalla asiakirjoja.
Voit lähettää ilmoituksesi nimettömänä tai voit antaa henkilötietojasi joko nyt tai myöhemmin. Molemmissa tapauksissa saat käyttäjätunnuksen ja salasanaa, joita tarvitset päästäksesi sisään postilaatikkoosi.
Luottamuksellisuuden suojelu: henkilöllisyyttäsi ei paljasteta henkilölle, joka ei käsittele ilmoitustasi, ilman nimenomaista suostumustasi, paitsi viranomaisen niin pyytäessä.
Ilmoitustasi käsiteltäessä, käsittelijällä voi olla pääsy henkilötietoihin. Henkilötietoja ei luovuteta organisaatiolle ilman suostumustasi. Tarvittaessa henkilötiedot voidaan luovuttaa poliisille ja/tai muille valvontaviranomaisille. Toimitetut henkilötiedot säilytetään ja käsitellään organisaation politiikan mukaisesti niin kauan kuin organisaatiolla on lakisääteinen velvollisuus käsitellä raporttiasi (mukaan lukien mahdolliset tutkimukset) ja tarvittaessa käynnistää sanktioita tai antaa selvityksiä toimitettuun kysymykseen. Organisaatio takaa henkilötietojen yksityisyyden ja käsittelee niitä asiaankuuluvien henkilötietojen suojaa koskevien lakien mukaisesti. Sinulla on oikeus tutustua henkilötietoihisi, saada henkilötietosi yleisesti luettavassa sähköisessä muodossa, tehdä korjauksia ja pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.
Syötä tietosi tähän:
Sivu 1 / 1