Sovelluksen turvallinen käyttö Suojataksesi henkilöllisyyttäsi, varmista, ettet anna lomakkeella tai liittämissäsi liitteissä sellaisia tietoja, jotka voivat paljastaa suoraan tai välillisesti henkilöllisyytesi. Tarkista, onko internet-yhteytesi turvallinen ja käyttämäsi selain näyttää lukko-kuvaketta. Tehdessäsi ilmoitusta tai käyttäessäsi ilmoituskanavan postilaatikkoa,käytä vain yksityistä laitetta ja turvallista verkkoympäristöä. Ilmoituskanavaan ei tallenneta IP-osoitetta, josta verkkosivustoa käytetään. Ilmoituskanavassa käytetään vain väliaikaisia istuntokohtaisia evästeitä turvallisuussyistä. Ilmoituksen ja tämän palvelun kautta annettujen tietojen suojelemiseksi käytetään korkean tason salausta. Postilaatikkosi Sinulle ilmoitetaan ilmoituksesi tilasta, mukaan lukien niiden vastaanottamisen kuittaus, ja annetaan palautetta postilaatikkosi kautta. Voit kirjautua sisään käyttämällä käyttäjänimeä ja salasanaa, jotka luodaan ja näytetään tämän prosessin lopussa.Tallenna ne itsellesi, sillä emme pysty palauttamaan tai muuttamaan niitä. Tehdessäsi ilmoituksen nimettömänä tarkista säännöllisesti postilaatikkosi, sillä emme pysty ilmoittamaan sinulle, kun lähetämme uusia viestejä postilaatikkoosi. Antaessasi ilmoituksen yhteydessä yhteystiedot, voit erikseen ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset. Tietojen käsittely Organisaatio on toimitettujen henkilötietojen rekisterinpitäjä.
Yksityiskohdat
Toimitettuja henkilötietoja säilytetään ja käsitellään organisaation käytäntöjen mukaisesti ja voimassa olevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Ilmoituksen käsittelyä varten henkilötiedot ja tiedot ovat ainoastaan ilmoituksen käsittelijän tiedossa. Ilmiantokanavan teknisellä toimittajalla, Trusty AG:n nimetyllä henkilöstöllä on pääsy tietokantaan yksinomaan teknisen ylläpidon tarkoitusta varten. Tarvittaessa henkilötietoja ja tietoja voidaan luovuttaa poliisille ja/tai muille täytäntöönpano- tai sääntelyviranomaisille. Sovellus, sen verkkosivut sekä tietokanta ylläpidetään Trusty AG:n, Bösch 82, 6331 Hünenberg, Zug, Sveitsi toimesta. Tietokanta on salattu ja isännöity virtuaalipalvelimilla EU:ssa.

Kirjaudu sisään

Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi alla oleviin kenttiin. Jos tämä on ensimmäinen kirjautumisesi, käytä ilmoituksen lähettämisen yhteydessä saamaasi käyttäjätunnusta ja salasanaa.